Wat kost het om een boek te maken:

De kosten voor het maken van een boek zijn van vele factoren afhankelijk. De oplage, aantal pagina’s, vormgeving noem maar op, dus om ongeveer de kosten te bepalen kunt u het best contact met ons opnemen.

Wat is een ISBN nummer?

ISBN betekent Internationaal Standaard Boeknummer. Met een ISBN maakt u uw uitgave uniek herkenbaar. Het is een wereldwijd nummer dat het zoeken op boeken in de verschillende landen makkelijker maakt. Dankzij het ISBN wordt uw uitgave opgenomen in het assortiment van (online) boekhandels, bibliotheken en andere aanbieders van boeken in welke vorm dan ook.

Wat is een barcode?

Een barcode (of streepjescode) is een machinaal leesbare weergave van een ISBN (of ander artikelnummer). Barcodes zijn alleen noodzakelijk als het product via het handelskanaal wordt gedistribueerd. Dus als u uw boek(en) zelf verspreidt is een barcode niet echt nodig. Als uw boek via het handelskanaal gedistribueerd moet worden zijn de eisen die aan de barcode gesteld worden hoger.

Wie bepaalt de verkoopprijs van het boek?

Deze bepaalt u zelf als uitgever, wij kunnen u daarin wel adviseren. Meer informatie over de vaste boekenprijs kunt u vinden via de website van het Commissariaat voor de Media, www.cvdm.nl.

Overstappen naar ABC Uitgeverij wat zijn de kosten?

Zonder kosten stapt U over.

Heeft u nog meer vragen?

Bel of mail ons.
                        

Adres

Schepenveld 21-07
3891ZK Zeewolde


Contact 
 
T 036 5236802
E info@abcuitgeverij.nl
Bank: NL 67 SNSB 0871181754
KVK 39069631
BTW NL001303056B63
Email: info@abcuitgeverij.nl                  
T  : 0365236802

Built with Mobirise ‌

Offline Web Page Builder